Δελτίο τύπου - ευχαριστήριο

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 27 και την Παρασκευή, 28 Απριλίου 2017, στο κτίριο της Παιδαγωγικής Σχολής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στη Φλώρινα, διοργανώτρια πόλη για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, το 7ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας (www.digifest.info) υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων από το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πληροφορικής Φλώρινας (Σ.Ε.Π.Φ) σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας.

Στην εκδήλωση δόθηκε η δυνατότητα σε 240 περίπου μαθητές από 12 σχολεία της Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας να εκθέσουν και να παρουσιάσουν τα ψηφιακά τους έργα. 

Ως Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πληροφορικής Φλώρινας θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας και τον Δήμο Φλώρινας που ανταποκρίθηκαν άμεσα αναλαμβάνοντας την οικονομική υποστήριξη του Φεστιβάλ, την Παιδαγωγική Σχολή Φλώρινας για την φιλοξενία και την τεχνική στήριξη που μας πρόσφερε, καθώς και τις φοιτήτριες του Τμήματος Νηπιαγωγών Φλώρινας για την εθελοντική τους προσφορά και υποστήριξη.

Να ευχαριστήσουμε, επίσης, τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας, το Κέντρο ΠΛΗ.ΝΕ.Τ Φλώρινας για την τεχνική του υποστήριξη, καθώς και όλους τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς που καθοδήγησαν τους μαθητές σε αυτό το δημιουργικό τους εγχείρημα.

Τέλος, ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ, στους μαθητές που με πολύ χρόνο και κόπο, αλλά κυρίως με ευρηματικότητα δημιούργησαν πρωτότυπα έργα και εντυπωσίασαν με τις παρουσιάσεις τους. Ευχαριστούμε! 

Το ΔΣ του ΣΕΠΦ